Om os

Jenny's skilte & tryk er en startet den 1. feb. 2011 af jenny Sjøberg som har den vision at det skal være nemt og billigt både for firmaer og private at bestille klistermærker, streamer, bannere, udskårne bogstaver, bådnavne, logoer m.v. og holde udgiften nede ved selv at montere sine ting (vi tilbyder dog også at montere opgaver).

I starten lavede vi kun plottede opgaver og fik print opgaver fik vi lavet ude ibyen.
I 2013 anskaffede vi os en udendørs Roland storformat printer så kom der for alvor gang i tingende.
Vi begyndte også at tilbyde andre produkter og ydelser som reklamekrus, musemåtter, gravering m.v. Som vi vil implantere på webshoppen i løbet 2014.

Hos os skal det være nemt at opnå rabetter så der ydes automatisk rabat når du handler, rabatten varierer alt efter hvilke produkter det drejer sig om eller hvor mange m² du ønsker at købe.
Der er ingen ekstra gebyrer når du handler med Jenny´s skilte & tryk, der er feks. ikke noget opstarts gebyr, det eneste ekstra er porto hvis du handler for under 1000 kr. ekskl. Moms ellers er porto også gratis.

Hos Jenny's skilte & tryk er ingen opgave for lille men vi tilbyder også gerne totalløsninger hvor man kan lade os stå for hele produktionen og opsætningen.